>> 首页 >> 荣县中学英语校园网 >> 试题精选 >> 高二同步试题 >> 文章正文
高二英语自测试题
发表时间:2008-9-27 17:49:04 来源:荣县中学 编辑:江志琼
点击/评论:7153/0

高二英语自测试题

第一部分 听力 (共两节,满分30)
第一节(共5小题;每小题1.5分,满分7.5分)
听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的ABC三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。
1. What is the most probable relationship between the speakers?
 A. Teacher and student.    B. Mother and son.    C. Husband and wife.
2. When does Mary get off work? 
A. After 6:00 pm.        B. Around 5: 30 pm.   C. At 5:00 pm.
3. Where does the conversation probably take place?
 A. In a clothes shop.     B. In the laundry.     C. In the school.
4. What will the couple have for lunch?
 A. Meat and eggs.     B. Potatoes and salad.    C. Potatoes and eggs.
5. Why does the woman want to go to the cinema?
 A. Because she wants to relax herself.    
B. Because the film is very interesting.
 C. Because she has nothing to do.
第二节(共15小题;每小题1.5分,满分22.5分)
听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的ABC三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。
听第6段材料,回答第67题。
6. Who made the woman interested inmming?
 A. Her father.       B. The man.      C. Her mother.
7. How often does the man gomming?
 A. Once every weekend.   B. Several times a month.  C. Twice every week.
听第7段材料,回答第89题。
8. How will the man go to Huangshan?
 A. By bus.    B. By air.     C. By train.
9. What’s the weather like on Huangshan Mountain?
  A. Rainy.    B. Hot.       C. Changeable.
听第8段材料,回答第1012题。
10. How does the boy find farming?
  A. Tiring.     B. Funny.       C. Exciting.
11. Where will the girl go to spend this summer holidays?
 A. In the city.   B. In the countryside.   C. Abroad.
12. What can we know about the two speakers?
 A. The boy used to live in the countryside.
 B. The boy is studying in the countryside.
 C. The girl knows how to farm, too.
听第9段材料,回答第1316题。
13. When does this conversation take place?
 A. At the beginning of exams.
 B. At the end of the school year.
 C. In the middle of the summer vacation.
14. What will Barbara do tonight? 
 A. Stay at home and watch TV. 
 B. See a movie at the Student Center.
 C. Go to a rock music concert.
15. How did Barbara get so much money?
 A. By doing a part-time job.   
B. By attending the Student Center.
C. By singing at the concert.
16. Who will pay for the supper?
 A. Barbara.     B. Tom.      C. The two speakers.
听第10段材料,回答第1720题。
17. Which of the following hobbies is NOT mentioned?
 A. Making model airplanes.   B. Collecting stamps.   C. Collecting cars.
18. How much is the man’s coin collection worth?
A. $600.          B. $250.        C. $500.
19. What does my youngest brother collect?
A. Coins.          B. Matchboxes.    C. Model airplanes.   
20. What do most people want to get from hobbies?
 A. Value.          B. Pleasure.      C. Money.
听力填空题(选做):根据你所听到的信息完成下列表格中第1720题;每小题不超过三个单词。
Hobbies
People like to relax and enjoy themselves in the evenings and 17 . 
A coin collector He bought a coin collection worth 18 .
My youngest brother He collects almost 600 19 .
The meaning of a hobby It gives us 20 .

第二部分 英语知识运用 (共两节,满分45)
第一节 语法和词汇知识 (15小题;每小题1分,满分15)
第二节 完形填空 (20小题;每小题1.5分,满分30)
Centuries ago a great artist was engaged to paint a picture for the main church in a Sicilian town. The  36  was the life of Christ. For many years the artist worked hard, and finally the painting was finished  37  for the two most important figures: Jesus and Judas Iscariot (
出卖耶稣的犹大).
 One day while walking in the city, he  38  some children playing in the street. Among them was a 12-year-old boy whose  39  excited the painter. The artist took the child home with him, and day after day the boy sat  40  until the face of the Jesus was finished.  41  the painter still had found no  42  model for the portrait of Judas.
 The story of the unfinished picture  43  widely, and many men,  44  themselves as the model of Judas,  45  to help the artist, but  46 . And the old painter continued to look for Judas, who he expected to be a man, changed by life, and  47  by greed and lust (
贪欲).
 Then one afternoon while he was sitting in a restaurant, a poor and thin  48  appeared at the door. “Wine, wine,” he  49 . Greatly excited, the old painter thought he had found the suitable  50  and said, “Come with me, and I will give you wine.” For many days the painter worked excitedly to  51  his picture. As the work went on, something like  52  came over the model. A strange feeling  53  the tiredness, and his bloodshot (
布满血丝的) eyes were filled with  54 . The painter paused in his work. “My son,” he said, “what troubles you so?”
 The man  55  his face in his hands, sobbing. After a long while he lifted his pleading eyes to the old painter’s face. “Don’t you remember me? Years ago I was your model for Jesus.”
36. A. role B. source C. subject D. duty
37. A. besides B. except C. with D. including
38. A. hunted for B. picked out C. called on D. came upon
39. A. hands B. face C. eyes D. legs
40. A. patiently B. anxiously C. restlessly D. angrily
41. A. And B. So C. But D. Otherwise
42. A. reliable B. successful C. suitable D. similar
43. A. announced B. transported C. delivered D. spread
44. A. imagining B. acting C. looking D. dressing
45. A. swore B. refused C. afforded D. offered
46. A. in doubt B. in vain C. in time D. in danger
47. A. controlled B. cheated C. changed D. covered
48. A. actor B. child C. guest D. figure
49. A. begged B. said C. argued D. quarreled
50. A. feeling B. model C. sense D. picture
51. A. admire B. prepare C. revise D. complete
52. A. hunger B. panic C. sadness D. suffering
53. A. replaced B. stood C. supported D. achieved
54. A. excitements B. honor C. regrets D. failure
55. A. marked B. wiped C. beat D. buried
第三部分 阅读理解(20小题;每小题2分,满分40)
A
The 92-year-old, thin, calm and proud lady, who is fully dressed each morning by eight o’clock, even though she is nearly blind, moved to a nursing home today.
Her husband of 70 years recently passed away, making the move necessary. After many hours of waiting patiently in the hall of the nursing home, she smiled sweetly when told her room was ready.
As she walked slowly to the elevator (
电梯), I provided a true description of her tiny room, including the old sheets that had been hung on her window. “I love it,” she said with the happiness of an eight-year-old having just been presented with a new puppy (小狗).
“Mrs Jones, you haven’t seen the room ... just wait.”
“That doesn’t matter,” she replied. “Happiness is something you decide ahead of time. Whether I like my room or not doesn’t depend on how the furniture is arranged. It’s how I arrange my mind. I have already decided to love it. It’s a decision I make every morning when I wake up. Each day is a gift, and as long as my eyes open I’ll focus on the new day and all the happy memories I’ve stored away.” She went on to explain, “Old age is like a bank account (
账单). You take what you’ve put in. So, my advice to you would be to put in a lot of happiness in the bank account of memories. Thank you for your part in filling my memory bank.” And with a smile, she said, “All my memories are happy ones.”
Mrs Jones was always happy in the nursing home and she died at the age of 108.
56. We can infer from the passage that the author ________.
A. is one of Mrs Jones’ children
B. is a relative of Mrs Jones
C. works in the nursing home
D. is the owner of the nursing home
57. The room in which the old lady will live _________.
A. is very comfortable       B. is fairly big
C. isn’t in good condition      D. is equipped with new furniture
58. Mrs Jones was very happy when told about her room because she _________.
A. couldn’t see what her room was like
B. thought the nursing home was her home
C. would have to live in the nursing home
D. had already made up her mind to be happy
59. Which of the following words can best describe Mrs Jones?
A. Proud.    B. Pleasant.    C. Loyal.    D. Honest.
B
In America, there is a traditional story called a “tall tale”. A tall tale is a story about a person who is larger than life. The descriptions in the story are exaggerated (
夸张的), which makes the story funny. People who had settled in undeveloped areas in America first told tall tales. After a hard day’s work, they would gather to tell each other funny stories. One character from these stories was Paul Bunyan who was a hero of North America’s lumberjacks, the workers who cut down trees. Tradition says he cleared forests from the northeastern United States to the Pacific Ocean.
It is said that Paul Bunyan was born in the northeastern American state of Maine. His mother and father were shocked when they first saw the boy. Paul was so large at birth that five large birds had to carry him to his parents. When the boy was only a few weeks old, he weighed more than forty-five kilograms. As a child, Paul was always hungry. His parents needed ten cows to supply milk for his meals. Before long, he ate fifty eggs and ten containers of potatoes every day. Young Paul grew so big that his parents did not know what to do with him. Once, Paul rolled over so much in his sleep that he caused an earthquake. This angered people in the town where his parents lived. So the government told his mother and father they would have to move him somewhere else. Paul’s father built a wooden cradle, a traditional bed for a baby, and put the cradle in the waters along the coast of Maine. However, every time Paul rolled over, huge waves covered all the coastal towns. So his parents brought their son back on land. They took him into the woods where he grew up.
60. From the passage we learn that tall tales were first told by _________.
  A. workers who cut down trees in America
  B. people in poor areas in America
  C. Paul Bunyan, a traditional figure
  D. forest guards in undeveloped areas in America
61. Who was Paul Bunyan?
  A. A story teller.   B. A war hero.   C. A tree cutter.   D. A famous writer.
62. What can we learn from Paul Bunyan’s diet?
  A. He was a giant who needed a lot of food for energy.
  B. He had to eat a lot of food because of his heavy work.
  C. There must be something wrong with his health.
  D. He was a kind of strong animal.
63. Paul’s father put the cradle in the waters because he _________.
  A. wanted Paul to learnmming
  B. was afraid that Paul would cause another earthquake
  C. was afraid that an earthquake would hurt Paul
  D. hoped that Paul wouldn’t make him angry
C
The World Health Organization says there is already evidence of health problems related to climate change. More people are dying from extreme heat. Diseases spread by insects are also on the rise. Also, it says climate change has increased the risk of natural disasters, especially severe dry weather, wildfires, major storms and floods. Disasters like these can kill directly or indirectly. People can die or get sick from food shortages or conditions like the spread of diseases.
Several years ago, the WHO blamed climate change for two percent of diarrhea (
痢疾) cases worldwide in the year 2000. Recently, researchers in Canada predicted that temperature increases there will spread insects like mosquitoes (蚊子) farther north. These insects can carry diseases. The scientists also predicted that climate change will lead to an increase in outbreaks of diseases that can be carried in water and food. They note that flooding, heavy rains and warmer temperatures are linked to the spread of bacteria, viruses and other organisms. This is true even in the presence of water treatment systems, they say.
World Health Day celebrates the establishment of the WHO on April 7th, 1948. One goal this year is to call for local and international partnerships that will seek to improve health through efforts to stabilize (
稳定) climate change. The WHO says it aims to put public health at the center of UN efforts on climate change. A major message of this World Health Day is that the health of poor people will be hurt the most by climate change. The WHO says different areas of the world will experience different problems from climate change. But countries with high levels of poverty and underdevelopment will be the least prepared to deal with them.
64. Which of the following is NOT caused by climate change directly or indirectly?
  A. Higher birth rate.        B. An increase in natural disasters.
C. Extreme heat.         D. Outbreaks of diseases.
65. The spread of diseases proves that __________.
  A. more floods will happen in the world
  B. most natural disasters can be prevented
  C. climate change could affect the survival of humanity
  D. humans catch diseases more easily than before
66. Climate change can lead to an increase in diarrhea because it __________.
  A. causes the spread of harmful bacteria
  B. makes temperature higher
  C. prevents the sick from seeing a doctor
  D. reduces the living space of humans
67. Which of the following statements is TRUE about the WHO?
  A. The goal of the WHO is to make partnerships.
  B. UN is an international organization of the WHO.
  C. Climate change is the research purpose of the WHO.
  D. The WHO is celebrated with the World Health Day.
D
Monte Cristo, one of the most isolated (
偏远的) and mysterious islands in the world, is to be opened to the public for the first time in decades.
The diamond-shaped island, which is about four square miles in size, was the site of an enormously buried treasure in the Alexandre Dumas novel The Count of Monte Cristo.
The island in the Tyrrhenian Sea, between the Italian mainland and Corsica, has no residents and is a state-protected nature reserve. It can be visited only by academics and researchers who must apply for special permission. For the past 40 years, private boats andmming has been banned in Monte Cristo waters.
However, the Park Authority for the Tuscan Archipelago has now decided to allow up to 1,000 tourists a year to visit Monte Cristo, which lies 22 miles south of Elba and 40 miles from the coast of Italy. Visitors will be allowed from April 1 to July 15 and then from August 31 to the end of October each year. Trips for 2009 have to be booked with the authority by the end of January next year.
Mario Tozzi, head of the commission, said that visitors, who can apply to join the tours online, would have to attend a daylong course on environmental education. Those who visit it must be educated enough to understand what treasures they are being allowed to see, Tozzi said. He added that the move to allow visitors was part of a policy of opening up reserves to tourism, and the numbers might be increased if it was successful.
The island was made famous by The Count of Monte Cristo, an adventure novel written by Dumas in 1846. The book has the treasure hidden on the island by an Italian cardinal (
红衣主教). After escaping from a prison in which he has been unfairly imprisoned, the book’s hero Edmond Dantes finds a large box full of diamonds and pearls on the island.
68. According to the passage, Monte Cristo     .
A. has been opened to the public for decades
B. looks like a diamond when it is seen from above
C. is the smallest island in the world
D. is unfamiliar to everybody in the world
69. It can be concluded from the third paragraph that     .
A. researchers can go to the island without permission
B. people oftenm in the waters of Monte Cristo
C. no visitors were allowed to go to the island before
D. the island has been well protected over the past 40 years
70. Which of the following drawings properly shows the location of the four places?
(Corsica–C Italian mainland–I Elba–E Monte Cristo–M)

71. If Tom wants to visit Monte Cristo, he can go there in     .
A. March    B. June     C. November   D. January
72. What’s the relationship between Monte Cristo and Dumas?
A. Dumas was born on the island, Monte Cristo.
B. Dumas once had an adventurous trip to Monte Cristo.
C. Dumas hid a great deal of treasure on Monte Cristo.
D. An adventure novel written by Dumas made Monte Cristo famous.
E
Here are three tips for skiers to reduce the cost of accommodation (
膳宿).
Book a bed and breakfast
 Many skiers do not spend a lot of time at the place where they are staying during a ski trip. So, why book expensive accommodations? A better approach is to phone ahead and book a bed and breakfast. Most ski destinations have local B&Bs these days. They are relatively cheap and you usually get a good breakfast, which means you also save time by not having to drive to another location in the morning.
Share a house with friends
 An alternative to a B&B is to rent a house close to the ski resort for the weekend. A lot of locals in the towns and villages near the resorts rent homes to skiers. They could be second homes or cottages that they only use in the summer. These places are usually a bargain (
便宜货) especially if you avoid holidays like Christmas and new years.
 You need to get a group of up to six friends together to make it worthwhile. Another benefit is that you can cook your own breakfast and dinner at the house, as well as prepare a lunch that you can bring with you to the ski slopes. This means you can make your skiing dollars stretch even further.
Stay further away from the resort
 If you want something a little more upscale (
高档次的) than a B&B, or you don’t want to be tasked with getting a group of skiers together, there is another choice. You can stay at an inn or hotel further away from the ski resort. The further away you are from the ski slopes, the rates for rooms drop more.
73. Many locals rent some of their houses to skiers because     .
  A. they like to have skiers stay with them
  B. their houses need to be looked after while they are away
  C. their houses are too close to the ski resort
  D. they are not using these houses at the moment
74. The benefit of sharing a house with your friends is that     .
  A. it reduces the cost of your accommodation
  B. it brings you more opportunities to make new friends
  C. you don’t have to drive to the resort
  D. it enables you to have three meals at home
75. An advantage of staying at an inn or hotel far away from the ski resort is that     .
  A. you can drive to the ski slopes
  B. the cost of accommodation is lower
  C. it is quiet and you can have a better rest
  D. you have more freedom in choosing your meals

第四部分 写作(共两节,满分35)
第一节 短文改错(10小题;每小题1分,满分10)
When I was a senior student in high school I had teacher    76. _________
called Mary. She taught English but she really had       77. __________
an important effect to me. She was full of love and      78. __________
passion. She had our class make poster and hang them     79. __________
around the school. She taught we that one act of kindness    80. __________
can go a long way. However, Mary passed away just      81. __________
a couple years before after a long battle with breast cancer.   82. __________
I’ll never forget how a wonderful and sweet lady she was.    83. __________
I am truly blessed to have been known her. I am going to    84. __________
be a teacher as her and I’ll always remember her kindness.    85. __________
第二节 书面表达(满分25)

(
特别提示:参考答案见下期B4)

高二第3期外研必修5 Module 3 Adventure in Literature and the Cinema测试题听力原文、参考答案及重点解析
听力原文
Text 1
W: Oh, no, my God! How can it be like this?
M: What’s wrong, darling? 
W: Look at the mess, Jim! You have your breakfast and never do the washing-up afterwards.
Text 2
W: Hi, it’s Mary’s birthday today. Why not go and visit her? 
M: That is a great idea! Let’s go in the afternoon. Do you think 5: 30 is OK?
W: No, she finishes work at five and gets home around six.
Text 3
M: Excuse me. Can you help me?
W: Sure, what can I do for you?
M: I’d like to have these two shirts cleaned. But I don’t know how to use these washers and dryers.
Text 4
W: What food should I buy today, dear?
M: I want some meat for lunch. For supper, I want potatoes and salad.
W: Maybe we still need some eggs for lunch.
Text 5
W: Would you please buy a ticket for me when you pass the cinema?
M: What film will be shown this evening?
W: I don’t know. I really don’t mind what film it is. I just need to relax myself in the cinema.
Text 6
M: Hey, they say you startedmming this summer.
W: Yeah, it’s my newest hobby.
M: What made you decide to start it?
W: Well, my mother goes all the time and she asked me to go with her. I loved it immediately, and now I can’t stop it!
M: I know what you mean. How often do you usually go?
W: I try to go at least once every weekend. Do you gomming a lot?
M: Yeah, but not every weekend. I usually go a couple of times a month. Maybe we should go together next time. How about next Saturday?
W: That’s a great idea.
Text 7
M: Hi, Linda! Can you give me some minutes? I need some advice.
W: Sure. What’s up?
M: I am planning to have a trip to Huangshan and I know you went there last summer.
W: Yeah, that’s a great mountain. When are you going?
M: This Friday morning. I will fly there. I heard it only takes 2 hours.
W: Yeah, it is not a long way. How long are you going to stay there?
M: About four days. We will stay in Huangshan City for 2 days, and climb the great mountain on the third day. Is there anything I should know first?
W: Make sure you take something warm to wear, because the temperature can drop a lot at night. And don’t forget to take your raincoats as it sometimes rains on the mountain.
M: Thank you for warning me.
W: You are welcome, and have a good trip.
Text 8
W: What’s your plan for the summer holidays?
M: Well, I’ll go back to my hometown in the countryside.
W: To see your grandparents?
M: Yes, I will also do some farming.
W: You mean you know how to farm?
M: Yeah. I grew up there and always helped on the farm. To be honest, it’s a bit tiring to do farming.
W: Can I go there with you? I’d like to learn to do some farming.
M: Sure, as a city girl, you may find it funny to spend your holidays in the countryside. My grandparents would be very happy to see you.
W: Are you sure?
M: Of course. Countryside people are always kind and friendly.
Text 9
M: Hey, Barbara! How are you?
W: I’m fine, Tom. I’m so glad that the final exams are finally over.
M: Yeah! To celebrate it, I am going to the rock concert tonight. What about you?
W: I haven’t thought much about it. Maybe just stay at home and watch TV. I really need to relax.
M: Oh, no, that would be boring. Why not come with me?
W: That sounds great.
M: But you’ll have to buy your own ticket.
W: Are you running out of money again? I can treat you.
M: Wow! How did you get so much money?
W: You know, I have a part-time job as a waitress at the Student Center. Anyway, now that the summer holidays have begun, I’d love a night out.
M: Since you’ve been so great about buying the tickets, why don’t I take us out to supper?
W: You’ve got a deal.
Text 10
From Monday until Friday most people are busy working or studying, but in the evenings and on weekends they are free to relax and enjoy themselves. Some watch TV or go to the movies; others take part in sports. It depends on individual interests. There are many different ways to spend our spare time.
Almost everyone has some kind of hobby. It may be anything from collecting stamps to making model airplanes. Some hobbies are very expensive, but others don’t cost anything at all. Some collections are worth a lot of money; others are valuable only to the owners.
I know a man who has a coin collection worth $250! He was very happy about his purchase and thought the price was reasonable. On the other hand, my youngest brother collects matchboxes. He has almost 600 of them but I doubt if they are worth any money. However, to my brother they are extremely valuable. Nothing makes him happier than to find a new matchbox for his collection.
That is what a hobby means, I guess. It is something we like to do in our spare time simply for the fun of it. The value in dollars is not important; we do it for the pleasure it gives us.
参考答案
1-5 CCBAA 6-10 CBBCA 11-15 BABCA 16-20 BCBBB
选做 (17-20 One possible version) 17. on weekends 18. $250 19. matchboxes 20. pleasure
36-40 CBDBA 41-45 CCDAD 46-50 BCDAB 51-55 DCACD 
56-60 CCDBB 61-65 CABAC 66-70 ADBDC 71-75 BDDAB 
(76-85 One possible version) 76.
teacher前加a 77. butand 78. toon 79. posterposters 80. weus 81. √ 82. beforeago 83. howwhat 84. 去掉been 85. aslike
书面表达 (One possible version)
重点解析
36. C
。画的主题是耶稣的生活。
37. B
。根据下文的故事情节可知,这幅画还差两个重要的人物肖像没有完成。
38. D
。前面提到画家当时是在街上散步,因此不是特意来看这群孩子,而是偶然发现的。
39. B
。画家要找一个和耶稣长相很像的人来当模特,可推断小男孩的脸使他很兴奋,因为他找到了合适的人,后面until the face … 也是提示。
40. A
。根据day after dayuntil后面的内容可推断,小男孩耐心地坐着让画家画了一天又一天。
41. C
。但是犹大的模特却很难找到,这里是明显的转折关系。
42. C
。根据第四段Greatly excited, the old painter thought he has found the suitable … 可知答案。
43. D
。画家还没有找到合适的犹大的模特,这件事情传播开了。
44. A
。好多人都设想自己适合做犹大的模特。
45. D
。这些人都想提供帮助,让画家完成这幅画。
46. B
。根据后文提到的画家的标准可知,那些人的想法都是徒劳的。
47. C
。注意前面changed by life的暗示可知,答案为C
48. D
。根据下文可知,那个男孩现在已经长大成人,故不能用childfigure意为人物,是一个中性名词。
49. A
。根据后文的情节可以推断,这个人既是酒鬼又是乞丐,故答案为A
50. B
。画家一直在找模特,现在终于找到合适的人了。
51. D
。很多天以来,画家兴奋地作画,最终把它完成。
52. C
。从耶稣的模特转换为犹大的模特,这个人会感到悲伤,故答案为C
53. A
。他最初没有什么表情,只有疲惫,但现在被波动的情绪所代替。
54. C
。由于从一个正面人物变成了一个反面人物,他布满血丝的眼睛里充满了悔恨。
55. D
。酒鬼很伤心,双手抱着脸 (把脸埋进双手中) 开始哭泣。
56. C
。作者称这位老太太为Mrs Jones,说明作者不是Mrs Jones的孩子。根据第三段 … I provided a true description of her tiny room … 可推测,他应该是这个养老院的工作人员。
57. C
。根据第三段 … her tiny room, including the old sheets和第四段内容可知,老人的房间条件并不好。
58. D
。根据第五段Happiness is something you decide ahead of time和后面的内容可知,答案为D
59. B
。根据最后一段Mrs Jones was always happy in the nursing home … 可知,描述老人的最佳词语是快乐,故答案为B
60. B
。根据第一段People who had settled in undeveloped areas in America first told tall tales可知,答案为B
61. C
。根据第一段One character from these stories was Paul Bunyan who was a hero of North America’s lumberjacks … 可知,Paul Bunyan是一个伐木工人。
62. A
。根据第二段关于Paul Bunyan的食量的描写可知,他是一个巨人,需用大量的能量。
63. B
。文中提到Paul在陆地上睡觉时由于翻身引起了地震,所以他的父母担心再次发生地震,让他睡到水面上。
64. A
。根据第一段内容可知,BCD三项均属于气候变化的影响,只有A项不是。
65. C
。根据第一段内容可知,由于气候变化给人们带来了许多灾难,甚至影响到人类的生存。
66. A
。根据第二段内容可知,气候变化导致了昆虫向更远的地区扩散,进而导致细菌的传播,而细菌的传播又导致了疾病。
67. D
。根据第三段World Health Day celebrates the establishment of the WHO on April 7th, 1948可知,答案为D
68. B
。由文章第二段The diamond-shaped island …可知,该岛屿的形状像一颗钻石。
69. D
。由文章第三段内容可知,这里无人定居,是国家级自然保护区,且只有得到特殊许可的学者和研究人员才可以参观,由此可判断这个岛屿得到了很好的保护。
70. C
。由文章第三段The island in the Tyrrhenian Sea, between the Italian mainland and Corsica … 和第四段 … Monte Cristo, which lies 22 miles south of Elba and 40 miles from the coast of Italy可知,Monte Cristo位于科西嘉岛和意大利半岛之间,并位于厄尔巴岛的南边,到厄尔巴岛的距离是到意大利半岛的一半左右,故答案为C
71. B
。由第四段Visitors will be allowed from April 1 to July 15 and then from August 31 to the end of October each year可知,B项合适。
72. D
。根据最后一段The island was made famous by The Count of Monte Cristo, an adventure novel written by Dumas in 1846可知,答案为D
73. D
。由第三段They could be second homes or cottages that they only use in the summer … 可知,这些房屋是他们的第二住所或夏季用别墅,由此可知他们目前不住在这里,可以出租。
74. A
。根据第四段This means you can make your skiing dollars stretch even further可知,答案为A
75. B
。根据最后一段The further away you are from the ski slopes, the rates for rooms drop more可知,答案为B




来源:荣县中学  编辑:江志琼
相关文章
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
COPYRIGHT 2008 四川省荣县中学校版权所有 四川省荣县中学校8211联合设计制作
地址:四川省荣县旭阳镇文庙街110号 备案序号:蜀ICP备07000966号 邮政编码:643100
Email:rxzxbgs@126.com 联系电话:0813-6201508